Saxenda kopen

Veilig, vertrouwd en snel Saxenda kopen met ons e-recept.

Binnen 2 minuten besteld!

Saxenda kopen online.

Saxenda kopen via internet is populair. Saxenda is een receptplichtig medicijn. Dat wil zeggen dat u zonder recept geen Saxenda kunt kopen. Toch hoeft u ons geen recept op te sturen. Wij zorgen namelijk voor een digitaal recept. Kort gezegd houdt dit in dat u tijdens het bestellen van Saxenda een aantal medische vragen beantwoord.

Vervolgens sturen wij de antwoorden door aan een van onze artsen die uw aanvraag beoordeelt. De arts stelt een recept voor u op. Dit is geen papieren recept maar een digitaal recept dat met een druk op de knop naar onze apotheek wordt verzonden. Onze apotheek stuurt de medicijnen naar u toe. Saxenda kopen is hierdoor op een verantwoorde en snelle manier mogelijk. Lees hier meer over het digitale recept.

Lees ook het blogartikel van Philippe Janssen: Saxenda zonder recept.

UPDATE 7 maart 2024: Saxenda is vanaf vandaag verkrijgbaar

Wegovy kopen

Saxenda kopen om af te vallen

Via Medikaat kunt u eenvoudig en snel Saxenda kopen. Ook als u nog geen recept heeft. U koopt Saxenda namelijk met digitaal recept dat een van onze artsen voor u opstelt. Hoe dat werkt leest u hieronder.

Saxenda is een van de meest populaire afslankmiddelen. Mensen kopen Saxenda voornamelijk omdat het ca 10% gewichtsverlies kan opleveren. Simpel gezegd zorgt Saxenda ervoor dat u minder eet omdat u minder trek heeft. Het middel is bedoeld als aanvulling op een levensstijlbegeleiding met meer bewegen en een verantwoord dieet.

Saxenda Dosering en Prijzen

 Origineel Product

  • Maak hieronder uw keuze:

Onze prijzen zijn inclusief:

Z

Verzending met UPS of TNT Express

Z

Artsconsult

Z

Apothekerskosten

Wat is Saxenda?

Saxenda is een geneesmiddel met Liraglutide als werkzame stof. Liraglutide is vergelijkbaar met GLP1 (Glucagon-like peptide-1). Dit hormoon komt van nature in het lichaam voor. Het wordt in de darmen aangemaakt na het eten van een maaltijd. GLP1 zorgt ervoor dat we een ‘voldaan gevoel’ krijgen. Het vertraagt het legen van de maag zodat we ook langer dat voldane gevoel hebben. Ons lichaam zegt ons eigenlijk gedurende een langere periode dat we genoeg hebben gegeten.

Waar kan ik Saxenda kopen?

Saxenda is een recept geneesmiddel en zult u dus niet bij de Etos of Het kruidvat aantreffen. In principe mogen alleen geregistreerde apotheken het middel aanbieden. Gelukkig kunt u ook Saxenda kopen via een paar erkende verzendapotheken, zoals Medicaat. Onze apotheek is erkend door het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en heeft uiteraard een vergunning om receptgeneesmiddelen te versturen.

Voor wie is Saxenda bedoeld? 

Mensen die Saxenda willen kopen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Het middel is bedoeld voor volwassenen met een Body Mass Index (BMI) van minimaal 30 (obesitas), of tussen 27 en 30 (overgewicht) met aanvullende gewichtsgerelateerde gezondheidsproblematiek. Hierbij valt te denken aan: dysglykemie (prediabetes of diabetes mellitus type 2), hypertensie, dyslipidemie of obstructieve slaapapneu. Als de patient na 12 weken minder dan 5% van het lichaamsgewicht is kwijt geraakt moet de behandeling worden gestaakt. Saxenda moet worden gebruikt als aanvulling op een programma waarin bewegen en een gezond dieet centraal staan.
U mag Saxenda niet nemen als u zwanger bent of wilt worden. Ook bij borstvoeding mag u Saxenda niet gebruiken.

BMI Calculator

Tevredenheid gegarandeerd

100% geld terug garantie

Online Saxenda kopen: informeer uw huisarts

Uw huisarts kan u verder begeleiden en eventueel een voedingsprogramma voor u opstellen, al dan niet samen met een diëtist. Om een optimaal resultaat te bereiken en om complicaties uit te sluiten is het belangrijk dat u uw huisarts op de hoogte stelt. Online Saxenda kopen is een prima alternatief. Maar het is belangrijk dat u uw huisarts informeert dat u Saxenda gebruikt.

Hoeveel kan ik afvallen met Saxenda?

Dit is de meest gestelde vraag door mensen die overwegen Saxenda te kopen. Veel hangt af van het eet- en bewegingspatroon. Als indicatie: mensen die alleen Saxenda nemen en verder niet of nauwelijks bewegen verliezen gemiddeld 7 kg. Mensen die naast het gebruik van Saxenda ook een actieve levensstijl hebben raken gemiddeld bijna 10 kg kwijt.

Lees verder op ons blog-artikel:
Afvallen met Saxenda en Wegovy.
Wat kan ik van Saxenda verwachten?

Hoe wordt Saxenda gebruikt?

Saxenda wordt met een voorgevulde injectiespuit dagelijks onder de huid ingespoten. (Subcutane injectie) Hierbij wordt de dosis in de eerste 4 weken geleidelijk verhoogd volgens onderstaand schema: 

  • Week 1: 0,6 mg per dag
  • Week 2: 1,2 mg per dag
  • Week 3: 1,8 mg per dag
  • Week 4: 2,4 mg per dag

Na de 4e week geldt een onderhoudsdosis van 3mg per dag. Het middel is vrijwel direct effectief en onderdrukt het hongergevoel al na de eerste injectie. Bij voorkeur wordt het middel elke dag op (ongeveer) hetzelfde tijdstip ingespoten. 

Het opbouwschema wordt gehanteerd om het lichaam geleidelijk te laten wennen en om misselijkheid te voorkomen.

De pen kan zo worden ingesteld dat precies de juiste hoeveelheid wordt ingespoten. Een pen bevat 18ml. 

In deze handleiding-video ziet u hoe u de pen moet gebruiken.

Hoe wordt Saxenda geleverd?

Saxenda kan het beste gekoeld worden bewaard. Daarom wordt het door onze apotheek in een zogenaamde ‘koelverpakking’ aangeleverd. Deze verpakking bevat koelelementen waardoor Saxenda tijdens de verzending nooit te warm wordt. Dit is vooral in de zomer belangrijk.

Op vrijdag wordt er geen Saxenda verzonden. Dit gebeurt omdat UPS en DHL niet in het weekend afleveren. Om te voorkomen dat uw bestelling 2 dagen in het depot blijft liggen en zodoende te veel afkoelt, verzenden wij dit middel op maandag t/m donderdag.

Is Saxenda hetzelfde als Victoza?

Nee. Beide middelen worden door Novo Nordisk gemaakt maar hebben een verschillende indicatie. Victoza wordt voorgeschreven bij diabetes type II. Mensen kopen Saxenda voor de behandeling van obesitas. Beide middelen hebben dezelfde werkzame stof (Liraglutide) maar worden met een andere dosering en frequentie gebruikt. Om dezelfde reden kunt u via Medicaat ook geen Ozempic kopen: ook dat is een middel voor diabetes type 2.

Tip: Lees dit blog-artikel van Philippe Janssen voor een overzicht van alle afvalmedicijnen.

N

U hoeft geen recept op te sturen

U vraagt bij ons een digitaal recept aan.

N

Snelle levering met UPS

Altijd gratis verzending met UPS.

N

Uitsluitend originele medicijnen

Wij leveren uitsluitend originele producten. Gegarandeerd!

N

Veilig online afrekenen

Betaal veilig met o.a. Ideal.

N

Neutraal verzonden

Uw bestelling wordt uiteraard in neutrale verpakking verzonden.

N

Erkende apotheken

Levering door onze geregistreerde verzendapotheek.