Wegovy kopen

Veilig, vertrouwd en snel Wegovy kopen met ons e-recept.

Binnen 2 minuten besteld!

Wegovy kopen om af te vallen

U heeft overgewicht en wilt Wegovy kopen om af te vallen. Voordat u Wegovy gaat bestellen adviseren wij u onderstaand artikel te lezen. Wegovy is het spraakmakende nieuwe medicijn dat wordt voorgeschreven om af te vallen. De werkzame stof is Semaglutide. U kunt vanaf nu ook in Nederland Wegovy kopen. Dat kan ook via deze website.

U kunt vanaf nu Wegovy bestellen via onze bestelpagina.

Kan ik Wegovy kopen zonder recept?

Wegovy is een receptplichtig geneesmiddel. Toch kunt u straks via Medicaat Wegovy kopen zonder eigen recept. Via het bestelformulier beantwoordt u een aantal medische vragen. Één van onze artsen beoordeelt uw aanvraag en maakt een digitaal recept dat rechtstreeks naar onze apotheek wordt verzonden. U hoeft dus geen recept op te sturen om Wegovy te kunnen kopen. Meer over het digitale recept leest u hier.

Wegovy kopen

Wegovy Dosering en Prijzen

 Origineel Product

Onze prijzen zijn inclusief:

Z

Verzending met UPS of TNT Express

Z

Artsconsult

Z

Apothekerskosten

Wat is Wegovy?

Wegovy (stofnaam: Semaglutide) is een injecteerbaar geneesmiddel dat wordt gebruikt om volwassenen met obesitas te helpen af te vallen. Wegovy wordt geleverd als voorgevulde injectiepen en mag door de patiënt zelf worden geïnjecteerd. Het wordt met een klein naaldje onderhuids ingespoten. Het middel is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en het European Medicines Agency (EMA) voor aanhoudend gewichtsbeheersing in combinatie met levensstijlinterventies.

Hoe werkt Wegovy?

De werkzame stof in Wegovy is Semaglutide. Dit is een zogenaamde ‘GLP1-agonist’. (GLP staat voor glucagon-like peptide.) GLP1-agonisten komen ook van nature in het lichaam voor. Het lichaam maakt deze stof aan in de darmen. Het vermindert het hongergevoel en verhoogt het gevoel van verzadiging. Door het toedienen van Wegovy krijgt u dus eerder een gevoel van verzadiging. Ook ontstaat er door het middel minder snel een hongergevoel en trek in eten. Zodoende zult u minder eten en daardoor afvallen. Over de dosering, toediening etc. van Wegovy hebben wij een apart blogartikel geschreven. Wij adviseren u deze informatie eerst te lezen voordat u Wegovy gaat bestellen.

Ik wil Wegovy kopen. Maar werk Wegovy echt?

Bent u benieuwd of Wegovy echt effectief is als het gaat om gewichtsverlies? Diverse studies wijzen uit dat bij mensen die Wegovy nu al bestellen, dit inderdaad het geval is. Bij deze studies behaalde een groot deel van de deelnemers een gewichtsverlies van minimaal vijf procent. Dertig procent van de gebruikers viel tien procent af. Bij de meeste van deze onderzoeken ging het om deelnemers die in het verleden al vaker hadden geprobeerd om gewicht te verliezen, maar waar dit nog niet tot blijvend succes had geleid. De BMI van de deelnemers aan de onderzoeken was minimaal 27, waarbij sprake was van gezondheidsproblemen door het overgewicht. Lees ook de blog van Philippe Janssen over afvallen met Saxenda en Wegovy.

Wie mogen Wegovy kopen?

Wegovy is alleen bedoeld voor gebruik bij volwassenen van 18 jaar of ouder. In principe wordt het middel alleen voorgeschreven als er sprake is van obesitas (mensen met een BMI van 30 of meer), of wanneer uw BMI 27 of meer is èn er sprake is van bijkomende, gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen. 

De fabrikant van Wegovy is Novo Nordisk. Over het afvallen met medicijnen en het kopen van afvalmedicijnen via internet hebben zij een speciale website gemaakt. 

U kunt Wegovy kopen als u aan één van deze voorwaarden voldoet. Bereken hier uw BMI.

BMI Calculator

Tevredenheid gegarandeerd

100% geld terug garantie

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van Wegovy?

Net als bij andere geneesmiddelen kunnen ook bij het gebruik van Wegovy bijwerkingen optreden. In de bijsluiter kunt u een volledig overzicht van mogelijke bijwerkingen vinden. Daarbij wordt vermeld hoe vaak deze gemiddeld voorkomen. Dit wil niet zeggen dat u deze bijwerkingen zelf zult ervaren. Mogelijke bijwerkingen van Wegovy zijn onder meer misselijkheid, overgeven, hoofdpijn, diarree, buikpijn en verstopping.

Is Wegovy hetzelfde als Ozempic?

Deze vraag krijgen we vaak van mensen die overwegen om Wegovy te kopen. Beide middelen worden door Novo Nordisk geproduceerd. Ook bevatten beide middelen Semaglutide als werkzame stof. Ozempic werd weliswaar als afvalmiddel gebruikt maar is eigenlijk bedoeld voor bloedglucose- en gewichtscontrole voor mensen met Diabetes type 2. Als afvalmedicijn mag het alleen ‘off-label’ worden voorgeschreven. 

Wegovy heeft een hogere dosering dan Ozempic en is goedgekeurd voor behandeling van ernstige obesitas. Vanwege de hogere dosering is Wegovy ook effectiever dan Ozempic.

Een uitgebreide uitleg vind je in ons blogartikel: Wat is het verschil tussen Ozempic en Wegovy?

Hoe is Wegovy verkrijgbaar?

De aanvangsdosering is 0,25mg (1x per week) gedurende minimaal 4 weken. Dit wordt geleidelijk verhoogd naar 2,4mg. U kunt Wegovy kopen in een ‘pre-filled’ injectiepen* in de volgende variaties: 

  • Week 1 t/m 4: 0,25mg
  • Week 5 t/m 8: 0,5mg
  • Week 9 t/m 12: 1,0mg
  • Week 13 t/m 16 1,7mg

Onderhoudsdosis: 2,4mg.

Elke pen bevat 4 dosis en is dus voldoende voor 4 weken.

Wegovy - semaglutide mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Het gebruik van Wegovy wordt niet aanbevolen als u andere producten voor gewichtsverlies gebruikt, diabetes type 1 heeft, een ernstig verminderde nier- of leverfunctie heeft, ernstig hartfalen heeft of een diabetische oogaandoening (retinopathie) heeft.

*Wegovy wordt met een klein naaldje subcutaan ingespoten. Subcutaan wil zeggen ‘net onder de huid’. Het wordt dus niet in een spier of bloedvat geïnjecteerd. Er is via deze link een duidelijke video beschikbaar over het injecteren van Wegovy.

Hoeveel Wegovy heb ik nodig?

U begint altijd met de laagste dosering: 0,25mm. Voor elke dosering (0,25mg, 0,5mg, 1mg, 1,7mg en 2,4mg) is een aparte pen beschikbaar.

Wegovy gebruikt u slechts 1x per week. In elke spuit zitten 4 doses, dus met elke spuit doet u 4 weken. Na deze 4 weken stapt u over op de volgende hogere dosering.

 

Pas op voor namaak!

De populariteit van Wegovy is enorm. De eerste nagemaakte produkten zijn inmiddels al onderschept. Bestel daarom nooit op zo maar een website! Lees onze waarschuwing tegen nepmedicijnen.

Verder lezen: Overzicht van alle afvalmedicijnen.

 

N

U hoeft geen recept op te sturen

U vraagt bij ons een digitaal recept aan.

N

Snelle levering met UPS

Altijd gratis verzending met UPS.

N

Uitsluitend originele medicijnen

Wij leveren uitsluitend originele producten. Gegarandeerd!

N

Veilig online afrekenen

Betaal veilig met o.a. Ideal.

N

Neutraal verzonden

Uw bestelling wordt uiteraard in neutrale verpakking verzonden.

N

Erkende apotheken

Levering door onze geregistreerde verzendapotheek.