Ozempic kopen

 

Ozempic kopen

Al enige tijd is Ozempic het meest populaire middel om af te vallen. Zeker sinds mensen als Elon Musk en Kim Kardashian bekend hebben gemaakt dat ze Ozempic kopen om kilo’s kwijt te raken, is het middel niet aan te slepen. De fabrikant, Novo Nordisk, heeft grote moeite om voldoende Ozempic te produceren om aan de vraag te voldoen. Via deze website kunt u daarom geen Ozempic kopen. En niet in de laatste plaats omdat er een beter middel op de markt is. Daarover straks meer.

Ozempic voor diabetici

Ozempic wordt gebruikt door mensen met diabetes type 2 waarbij de glucose onvoldoen gereguleerd wordt. Bij deze vorm van diabetes reageert het lichaam niet meer goed op insuline en is een middel als Ozempic noodzakelijk. Een van de bijwerkingen van Ozempic is dat het het hongergevoel onderdrukt en de spijsvertering vertraagt. Door veel artsen wordt Ozempic ‘of label’  voorgeschreven. Dat betekent dat Ozempic (officieel geregistreerd als geneesmiddel voor suikerziekte) door artsen wordt voorgeschreven als afvalmedicijn.

ozempic kopen

 

Ozempic kopen via internet

Ozempic kopen is een enorme hype. Mensen zoeken het hele internet af om Ozempic te kunnen bestellen. Veel apotheken zitten met weinig of geen voorraad, zodat ze het aan hun reguliere patiënten (diabetici) niet meer kunnen leveren. Dat is natuurlijk een kwalijke zaak. Zeker als u bedenkt dat (nota bene dezelfde fabrikant) een middel op de markt heeft gebracht dat beter werkt. Dat middel heet Wegovy.

Wegovy: het betere alternatief voor Ozempic

Novo Nordisk heeft Ozempic ook laten registreren als medicijn om af te vallen. Dat middel heet Wegovy. Het heeft exact dezelfde werkzame stof als Ozempic. Sterker nog, Wegovy bevat zelfs meer werkzame stof, waardoor het effectiever werkt dan Ozempic! Voor Wegovy is een aparte productiefaciliteit opgestart zodat het overal goed te verkrijgen is. Apotheken in heel Europa hebben nu al meer dan genoeg voorraad. In tegenstelling tot Ozempic is Wegovy ook echt bedoeld om af te vallen! En het wordt net als Ozempic een keer per week subcutaan (net onder de huid) ingespoten met een klein naaldje.

Via deze website kunt u Wegovy kopen.

Ozempic kopen is echt niet nodig.

Zoals we hierboven hebben gezien is het echt niet nodig om specifiek Ozempic te kopen. Er is een beter alternatief. Net als bij Ozempic heeft Wegovy semaglutide als werkzame stof. Dit stofje hecht zich aan bepaalde eiwitten in het lichaam waardoor de afgifte van glucagon afgeremd wordt. Daarnaast vertraagt het de spijsvertering en onderdrukt het hongergevoel. Met name door dat laatste  gaan mensen minder eten en vallen ze daardoor af.

Bij Wegowy is de hoeveelheid werkzame stof (semaglutide) hoger dan bij Ozempic. Veel klanten die nu Ozempic kopen, stappen daarom over op Wegovy.

Tekort aan Ozempic duurt voort.

Ook in 2024 zal er wereldwijd nog een tekort zijn aan Ozempic, zo meldt het CBG.

Door de enorme hoeveelheid mensen die nu Ozempic kopen om af te vallen is er een tekort aan dit middel voor diabetici. In sommige landen (zoals België) is het verboden om Ozempic te leveren aan patiënten die alleen willen afvallen. Helaas weten de meeste mensen niet dat er een alternatief verkrijgbaar is, dat ook nog eens beter werkt.

Tips om af te vallen met semaglutide

Ook Ozempic is geen wondermiddel! Om het meeste effect te krijgen is het verstandig om de volgende regels in acht te nemen:

  • Eet vezelrijk en eiwtrijk voedsel.
  • Eet zo weinig mogelijk koolhydraten en suikers.
  • Sla geen maaltijden over en drink voldoende water.
  • Beweeg voldoende.

Ozempic kopen: pas op voor namaak!

Als u besluit Ozempic te kopen, pas dan goed op waar u het bestelt. Er zijn nu al veel nagemaakte middelen in omloop. Veel van deze middelen komen van clandestiene ‘bedrijven’ uit China en India. Ozempic kopen via internet is dus niet zonder risico. Gelukkig zijn er nog een aantal betrouwbare websites actief, waaronder Medicaat. Bij Medicaat kunt u erop vertrouwen dat u een origineel en goedgekeurd produkt geleverd krijgt, geleverd door onze eigen apotheek.

Ozempic kopen met digitaal recept.

Ozempic is een receptplichtig geneesmiddel. Dat betekent dat u het niet zomaar kunt kopen. Uw arts moet een recept uitschrijven. Via Medicaat kunt u ook een digitaal recept laten opmaken door onze eigen arts. Hoe dat werkt leest u op deze pagina.

Lees ook ons blogartikel:

Wat is het verschil tussen Ozempic en Wegovy?

Vergelijking tussen alle afvalmedicijnen.