Zepbound kopen

Veilig, vertrouwd en snel Zepbound kopen met ons e-recept.

Zepbound kopen

De injecteerbare middelen waarmee mensen kunnen afvallen, volgen elkaar in rap tempo op. In de loop van 2024 kunt u ook Zepbound kopen. Zepbound is hetzelfde als Mounjaro en wordt gemaakt door Eli Lilly. Mounjaro is geregistreerd als middel voor diabetes type 2. Exact hetzelfde middel is geregistreerd tegen overgewicht en heet dan Zepbound. Veel mensen die kampen met ernstig overgewicht willen nu al Zepbound kopen, maar het middel is nog niet verkrijgbaar. Prijzen voor Zepboynd zijn ook nog niet bekend.

Wat is Zepbound (Mounjaro)?

Mounjaro (Zepbound) is een geneesmiddel dat is geregistreerd voor de behandeling van diabetes type 2 en voor de behandeling van overgewicht. De werkzame stof is Tirzepatide. Naast Ozempic, Saxenda en Wegovy is Zepbound het 4e subcutaan* injecteerbare middel dat wordt voorgeschreven bij de behandeling van obesitas. Zepbound is inmiddels al goedgekeurd voor de behandeling van diabetes door de amerikaanse FDA en het europese EMEA.

Het verhoogt de insulineafgifte na elke maaltijd. Dit reguleert niet alleen de bloedsuikerspiegel maar vermindert ook de eetlust, waardoor mensen met obesitas kunnen afvallen. Klanten kunnen niet zomaar Zepbound kopen: een recept is noodzakelijk. Via deze website kunt u straks ook een zogenaamd digitaal recept aanvragen.

*subcutaan wil zeggen dat het middel niet in een bloedvat of spier wordt ingespoten, maar net onder de huid, met een zeer klein naaldje.

Wegovy kopen

Wilt u een bericht ontvangen wanneer Zepbound te bestellen is?
Laat dan hier uw e-mailadres achter

U ontvang van ons een bericht zodra Zepbound beschikbaar is.
Uw emailadres wordt NIET gebruikt voor reclame, nieuwsbrieven etc.!

Zepbound Dosering en Prijzen

Origineel Product

Onze prijzen zijn inclusief:

Z

Verzending met UPS of TNT Express

Z

Artsconsult

Z

Apothekerskosten

Dosering van Zepbound

Net als de andere drie hierboven genoemde middelen wordt de dosering van Zepbound langzaam opgebouwd totdat een bepaalde onderhoudsdosering is bereikt. Hiervoor is een opbouwschema opgesteld door de fabrikant welke u terug vindt in de bijsluiter. Zepbound wordt een keer per week ingespoten.

Zepbound of Mounjaro (Tirzepatide) kopen om af te vallen

Momenteel is Mounjaro goedgekeurd voor de behandeling (onder bepaalde voorwaarden) van diabetes type 2. Mounjaro kopen om af te vallen is dus nog niet mogelijk. Momenteel is Mounjaro goedgekeurd voor de behandeling (onder bepaalde voorwaarden) van diabetes type 2. Mounjaro kopen om af te vallen is dus nog niet mogelijk. Maar de goedkeuring voor de behandeling van obesitas zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten. Als alternatief wordt Saxenda aangeboden. (U kunt hier Saxenda kopen.)

Wat is de werkzame stof in Zepbound / Mounjaro?

De werkzame stof in Mounjaro is Tirzepatide.

Wie kan straks Zepbound kopen?

Zepbound is alleen bedoeld voor gebruik bij volwassenen van 18 jaar of ouder. In principe wordt het middel alleen voorgeschreven als er sprake is van obesitas (mensen met een BMI van 30 of meer), of wanneer uw BMI 27 of meer is èn er sprake is van bijkomende, gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen. 

U kunt Zepbound kopen als u aan één van deze voorwaarden voldoet. Bereken hier uw BMI.

BMI Calculator

Tevredenheid gegarandeerd

100% geld terug garantie

Wat is het verschil tussen Zepbound / Mounjaro en andere afvalmedicijnen?

De drie tot nu toe beschikbare middelen (Ozempic, Wegovy en Saxenda) worden allemaal gemaakt door Novo Nordisk. Alleen Zepboynd (Mounjaro) wordt door een andere fabrikant gemaakt: Eli Lilly. Het uiteindelijke effect is bij alle middelen hetzelfde: het hongergevoel wordt verminderd en de spijsvertering verloopt langzamer. Hierdoor eten mensen minder en vallen ze af. In dit rijtje is Ozempic het enige middel dat uitsluitend is goedgekeurd voor behandeling van diabetes, type 2. Het wordt door artsen echter veelvuldig ‘off-label’** voorgeschreven als middel tegen obesitas.

Hoe werkt Zepbound ?

Tirzepatide, de werkzame stof in Zepbound, simuleert als enige twee hormomen. Alle andere middelen simuleren er slechts één. Hierdoor verwacht men dat Zepbound nog beter werkt dan bijvoorbeeld Wegovy. De verwachting is dat men 18-22% van het lichaamsgewicht kan kwijt raken. Zepbound zorgt voor minder hongergevoel. Daarnaast wordt het eten minder snel verteerd.

**’off-label’ voorschrijven is legaal maar omstreden. Het betekent dat een dokter een middel verstrekt voor een ander doel dan waarvoor het officieel geregistreerd staat. In dit voorbeeld: Ozempic is geregistreerd als middel voor diabetes type 2. Als een arts een recept uitschrijft voor dit middel tegen obesitas, dan heet dit ‘off-label’ voorschrijven.

Wanneer kan ik Zepbound kopen?

Onze mailbox looopt over van mensen die willen weten wanneer ze Zepbound kunnen bestellen.

Dit is voorlopig echter nog niet mogelijk. Niet alleen wacht het middel nog op goedkeuring voor het voorschrijven bij obesitas, de productiecapaciteit zal ook moeten worden verhoogd. Zepbound kopen is dus vooralsnog niet mogelijk. Er zijn echter prima alternatieven beschikbaar, waarvan Saxenda momenteel de populairste is. Dit middel is zeer effectief en goed verkrijgbaar.

 

Kan ik Zepbound / Mounjaro straks bij de drogist kopen?

Nee. Mounjaro en Zepbound zijn receptplichtige geneesmiddelen. Dit betekent dat u het alleen kunt kopen als u een recept heeft. De drogist mag geen receptplichtige middelen verkopen. Dit is voorbehouden aan de apotheken. Ook verzendapotheken mogen Mounjaro en Zepbound uitleveren. U kunt via deze website straks Zepbound kopen met een digitaal recept, dat u via deze website kunt aanvragen.

Meer lezen over dit onderwerp? Lees onze blogartikelen! 

N

U hoeft geen recept op te sturen

U vraagt bij ons een digitaal recept aan.

N

Snelle levering met UPS

Altijd gratis verzending met UPS.

N

Uitsluitend originele medicijnen

Wij leveren uitsluitend originele producten. Gegarandeerd!

N

Veilig online afrekenen

Betaal veilig met o.a. Ideal.

N

Neutraal verzonden

Uw bestelling wordt uiteraard in neutrale verpakking verzonden.

N

Erkende apotheken

Levering door onze geregistreerde verzendapotheek.